יום שבת, 26 בנובמבר 2011

יושבים על כוס קפה




מפגש פיסגה נוסף של חברותיי חובבות הקולינריה התכנס לו עם ערימות של אוכל מופלא במיוחד,
וכמובן ששמחתי להתנדב ולהביא עמי קינוח.
"מה מתחשק לכן?" שאלתי...
(כי תמיד כיף לקבל קווים כלליים שנותנים השראה, זה מוביל ליצירות חדשות ומגניבות!)
"משהו עוגייתי עם קפה מצד אחד, ומשהו קרמי מצד שני" נעניתי...

 אז קפה וקרם... עם עוגייה... המממממממממממ.....

מיד צף לי מעל לראש ענן ובו חיזיון של של כוס קפה נחמדה ואלגנטית, מלאה בקרם קפה ועוטה גבעת קצפת... טעיםםםם!
וכדי שלא ישעמם, שיכללתי את הרעיון לכמה שכבות קרם בצבעים ובמרקמים שונים שילכו עם הקפה,
מסודרים בכוס בצורה אלכסונית ושובבה, בהשראת הרעיון המקסים הזה - ובינגו, יש לנו קינוח!

לאחר דין ודברים ארוךךךךךך למדי עם עצמי
(שהרי אני טיפוס ממש לא החלטי, בכל רגע עולה לי רעיון חדש והכל נראה לי טעים)-
הרכב השכבות נבחר!
לשכבה ראשונה - פנה קוטה באטרסקוץ' עם נגיעת מלח ים
לשכבה שנייה - גנאש שוקולד מריר מוקצף
לשכבה שלישית  קרם בטעם קפה מודגש
ולשכבה רביעית ואחרונה - קצפת וויסקי, יאמממ!

 אז קפה וקרם בהחלט יש לנו פה, אבל.. מה עם העוגייה?...

מאחר שבכוס קפה עסקיננו, הדבר המתבקש ביותר היה לשדך לה כפית-
ובמקרה הזה כפית דקיקה של טוויל בניחוח קפה
שהעניקה את האופציה המשעשעת להשתמש בביטוי- "היה כל כך טעים, שאפילו אכלתי את הכפית...", חחח



מתחשק לכם להתפייט איתי קצת על אופן ההכנה? קבלו גם שיר רקע סתווי להעביר איתו את הדרך

מתחילים בשכבת הפנה קוטה שלנו, לשם כך מכינים קודם כל באטרסקוץ' – רוטב טופי על בסיס וויסקי.
מפזרים סוכר בסיר קטן בשכבה דקה, ומבשלים ליצירת קרמל.
מאחר שמדובר בכמות קטנה של סוכר, הקרמל נוצר אחרי ממש שתי דקות,
אז אל תתחילו לעשות בזמן הזה כביסה-כלים-וטיטולים, אלא תישארו לפטרל מול הכיריים...
כשהקרמל מוכן ומקבל צבע ענברי עמוק, מתחילים לצקת אליו בהדרגה שמנת מתוקה עם ויסקי.
ראו הוזהרתם- מאחר והקרמל נמצא בטמפרטורה גבוהה מאוד כרגע,
ברגע שנוסיף את הנוזלים הוא יתחיל להשתולל ולהעלות ערימות של אדים חמים.
התפקיד שלכם כרגע בתור מבוגר אחראי, הוא להתעלם מהמהומה שעושה הילד ולהמשיך לערבב...
לסיום נוסיף מעט מלח לקבלת טאץ' מיוחד, ונטעם מהתערובת מלוא הכף, פשוט כי זה טעים בטירוף!






הבאטרסקוץ' שלנו ישמש בפנה קוטה הזאת תחליף לסוכר לבן, ויעניק לה צבע וטעם קרמלי.
כעת כל שנותר לנו הוא לדלל אותו בחלב ושמנת, ולהוסיף קצת ג'לטין לייצוב.
ועכשיו לטריק הסודי (מוסיקה חגיגית): לקבלת הדוגמא האלכסונית המגניבה,
פשוט מניחים את הגביעים שלנו בעדינות בשיפוע בתוך תבנית שקעים.
כעת כשהגביעים מנמנמים על העוקם, יוצקים בעדינות את הפנה קוטה פנימה, שמתיישבת באלכסון בהתאם.
כמה פשוט – ככה מגניב!
מעבירים את הגביעים לאישפוז כפוי במקרר- כדאי להיות סבלניים ולתת להם להתייצב כמו שצריך,
כי אם תתגרו בכוח הכבידה ותניחו את הכוס על ישבנה טרם זמנה, הפנה קוטה עלולה למרוד ולהתגלש בחזרה...
(ואגב התבנית המהממת הזו של קיצ'נאייד מומלצת בחום! בעיקר כשהיא משמשת לצרכי אפייה אמיתיים)






עוברים להכנת שכבה נוספת בקינוח שלנו – הגנאש, מרכיב חובה לכל גרגרן שוקולדי שהוא.
הכנתו קלה ומהירה- פשוט מרתיחים שמנת מתוקה, ומערבבים לתוכה קוביות שוקולד משובח.
לגנאש שלי לא הוספתי סוכר כלל, כדי לאזן את המתיקות בין השכבות ולא ליצור קינוח מתוק מדי.
לאחר נמנום יפה במקרר, תערובת הגנאש מתמצקת וניתן להקציף אותה בחדווה ובהנאה,
על מנת להכניס אוויר פנימה ולהפוך אותה להרבה יותר קלילה ועדינה.
מחלקים את הגנאש הטעיםםם שלנו בין הקעריות – והופל'ה יש לנו שכבה שנייה!






ממשיכים בהכנת השכבה הבאה - קרם קפה, יאממ יאממ!
לשם שינוי בין ערימות השמנת המתוקה שבקינוח, קרם הקפה מתבסס דווקא על חלב,
אותו מסמיכים בעזרת חלמון ומעט קורנפלור שמבשלים בצוותא לקרם עבה,
ומעשירים את כל הכבודה בכף יפה של קפה מומסת במים לקבלת טעם קפה חזק וממכר.
אפשר כמובן לשחק עם כמויות הקפה בהתאם למידת האינטנסיביות שאוהבים.






עבור הפיניש מערבבים לתוך הפטיסייר הקפאיני שלנו מעט ג'לטין מומס כדי ליצור מרקם יציב יותר לקרם,
מקפלים לתוכו שמנת מתוקה מוקצפת שמעניקה קלילות ואווריריות,
ומחלקים אותו בין הכוסות- כיפאק היי ויש לנו שכבה שלישית!
לסיום השכבה האחרונה של הקינוח והיא גם הפשוטה ביותר, היא קצפת וויסקי,
שהיא פשוטו כמשמעו- שמנת מתוקה ממותקת מוקצפת עם וויסקי.
פשוט בטירוף, אבל לא תאמינו כמה שהיא עמדן אמיתי בפני עצמה!








זהו, מתנשמים ומתנשפים הגענו לפרט האחרון בקינוח הזה – הכפית!
וכיאה לאובססיית הטווילים שלי בתקופה האחרונה, נדונתם לצפות בהם גם הפעם.
את בצק הטוויל אנו מכינים במהירות ובקלות במעבד מזון-
פשוט מעבדים יחד את כל החומרים, ויש לנו בלילה מוכנה וקלה לעבודה, פשוט עד כדי כך.
בזמן שהבלילה מנמנמת צהריים במקרר, נכין את השבלונה הרצויה בצורת כפית
והפעם אפילו השקעתי והכנתי לכם קובץ שתוכלו להשתמש בו ליצירת שבלונה במידה הנכונה: בבקשה







מניחים את השבלונה שלנו על גבי נייר אפייה או אם יש לכם בהישג יד משטח סיליקון זה מעולה,
ובעזרת מרית פשוטה מורחים את תערובת הבצק על גבי השבלונה בשכבה דקה.
מאחר והעוגיות דקיקות ועדינות, האפייה שלהם מאוד מהירה- בתום פחות מ-10 דקות
מתקבל לנו מגש כפיות חמוד להפליא, שעשה לי חשק אדיר ליצור סכום שלם מטווילים, חחח.
אם רוצים, כשהעוגיות רכות מעצבים אותן על מערוך קטן, כדי להעניק לידיות הכפית צורה עגלגלה.






זהוווו, סיימנו! ושימו לב איך נראים דפי המתכון שלי בתום ההכנה, חחחח
ממחישים לחלוטין את העובדה שב
מטבח אני לגמרי רוח סערה.
תדמיינו את האדפטציה הקונדיטורית לטאז השד הטאזמני-
קופצת לשם, הולכת לכאן, מכינה מיליון דברים במקביל, משנה את המתכון שתיכננתי שמונים פעם,
ובדרך כמובן משפריצה קמח ושוקולד מומס לכל כיוון- ובעיקר על עצמי... וזאת לראייה






כל מה שנותר הוא להינות מפירות עמלי... יאממ יאממ יאממממ!





אז מי רוצה לבוא אליי לכוס קפה?





הקינוח עליי!




 


קיבלתם תיאבון? קדימה למתכון!
במידה ואהבתם רק חלק מהשכבות,

כל אחת מהן מצויינת וטעימה בפני עצמה, ויכולה לשמש כקינוח לכל דבר.
ניתן להכין את הקינוח מראש- כמה ימים לפני ההגשה,
אך הטוויל כדאי להכין יום קודם מקסימום כדי שישמור על פריכות מירבית.



קינוח אייריש קופי בשכבות

החומרים ל-5 קינוחי ענק או 10 קינוחים קטנים:

לפנה קוטה באטרסקוץ':
200 מ"ל שמנת מתוקה
30 מ"ל וויסקי טוב
70 גר' סוכר  
1/3 כפית מלח ים אטלנטי, או קורט יפה של מלח רגיל
80 מ"ל חלב
½ כפית יפה ג'לטין
½ כפית תמצית וניל

לגנאש שוקולד:
100 גר' שוקולד מריר, רצוי משובח
120 מ"ל שמנת מתוקה

לקרם קפה:
120 מ"ל חלב
½ כף קורנפלור
1 חלמון
45 גר' סוכר (להגדיל אם רוצים מתוק יותר)
½ כפית תמצית וניל
1 כף יפה קפה מגורען
½ כפית ג'לטין
20 מ"ל חלב
120 מ"ל שמנת מתוקה

לקצפת וויסקי:
125 מ"ל שמנת מתוקה
3 כפות  אבקת סוכר
2 כפות וויסקי

אופן ההכנה:

לפנה קוטה באטרסקוץ':
יוצקים לכוס 50 מ"ל של שמנת מתוקה מוסיפים את הוויסקי, ומחממים במיקרו עד לרתיחה. מכסים ומניחים בצד.
מפזרים את הסוכר בסיר קטן ומבשלים אותו על להבה נמוכה דקות ספורות עד לקבלת קרמל.
יוצקים פנימה בזהירות ובהדרגה את תערובת הוויסקי החמה, מעט בכל פעם תוך כדי בחישה רצופה- זהירות מהאדים!
מבשלים את התערובת עד להסמכה, מוסיפים את המלח ומניחים להצטנן.
בינתיים מפזרים מעל החלב את הג'לטין, ומניחים לו לשבת לספוח נוזלים 5-10 דקות.
מעבירים את החלב לחימום במיקרוגל. מרגע שמתקרב לרתיחה, ממשיכים לחמם כמה שניות בכל פעם,
תוך עצירה ועירבוב בין לבין, עד שמתקבלת תערובת חלקה ונטולה מגושים.
יוצקים את החלב החם לתוך סיר רוטב הקרמל בהדרגה, תוך עירבוב רצוף עד לבלילה אחידה.
לסיום יוצקים לסיר את יתרת 150 מ"ל השמנת המתוקה ואת תמצית הוניל, מערבבים ומניחים להצטנן מעט.
יוצקים את פנה קוטה לכלים האישיים.
אם רוצים ליצור דוגמא אלכסונית, משעינים את הכוסות בעדינות בתוך תבנית של מאפינס,
ויוצקים בעזרת מצקת מהתערובת לכל אחת מהן.
מניחים לקירור כמה שעות לפחות עד לילה להתייצבות מלאה.

לגנאש שוקולד:
מניחים את השמנת המתוקה בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מכבים את הלהבה ושופכים פנימה את השוקולד. מניחים לשבת יחד במשך דקה,
ומערבבים היטב עד לתערובת חלקה. מעבירים לקירור.
לאחר שהתערובת קרה ויציבה לחלוטין, מעבירים אותה לקערת מערבל חשמלי ומקציפים קלות,
כך שהתערובת הופכת אוורירית ובהירה יותר.
מסירים את כוסות ההגשה מתבנית המאפינס ומעמידים אותן על תחתיתן בצורה יציבה.
יוצקים את הגנאש לכל אחת מן הכוסות, כך שמשלים את חלקו השני של המשולש. מעבירים לקירור עד להתייצבות.

לקרם קפה:
יוצקים 120 מ"ל חלב לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
בקערית קטנה טורפים יחד את החלמון עם הסוכר לקציפה בהירה.
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב כך שלא נותרים גושים.
יוצקים את החלב החם לתוך תערובת החלמון בזרם דק, תוך עירבוב רצוף עד לבלילה חלקה (השוואות טמפרטורות).
יוצקים את הנוזל בחזרה לסיר, ומוסיפים תמצית וניל, וכף יפה של קפה מומסת במעט מים חמים.
מבשלים את התערובת כמה דקות עד להסמכה, ומניחים להצטנן.
בינתיים מפזרים את הג'לטין על 20 מ"ל חלב, ומניחים לו לשבת לספוח נוזלים 5-10 דקות.
מעבירים את החלב לחימום במיקרוגל. מרגע שמתקרב לרתיחה, ממשיכים לחמם כמה שניות בכל פעם,
תוך עצירה ועירבוב בין לבין, עד שמתקבלת תערובת חלקה ונטולה מגושים. בוחשים לתוך קרם הקפה.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, ומקפלים בהדרגה פנימה.
מחלקים את הקרם בין הכוסות לקבלת שכבה שלישית.

לקצפת וויסקי:
יוצקים את השמנת המתוקה לקערת מערבל חשמלי, ומוסיפים ויסקי ואבקת סוכר .
מקציפים יחד עד לקבלת קצפת טעימה ויציבה. בעזרת כף מסדירם תלוליות של קצפת על כל כוס.
אם רוצים ניתן לעטר במעט שוקולד מגורר.




כפיות טוויל קפה

החומרים לכ-18 כפיות:
30 גר` חמאה רכה
40 גר` אבקת סוכר
½ כפית תמצית קפה (אפשר גם מעט אבקת קפה מומסת במעט מאוד מים)
1 חלבון גדול
40 גר` קמח

אופן ההכנה:
מניחים את החמאה הרכה בקערת מערבל חשמלי יחד עם אבקת הסוכר, ומעבדים לקרם חלק.
מוסיפים את תמצית הקפה ואת החלבון ומעבדים לבלילה חלקה.
מוסיפים פנימה את הקמח בהדרגה תוך עיבוד, בכל פעם כף, רק עד לקבלת בלילה אחידה.
מעבירים את התערובת לקירור למשך כחצי שעה עד שמתייצבת.
בינתיים מכינים סטנסיל (שבלונה) בצורה הרצויה-  הפעם הכנתי סטנסיל בצורת כפיות שיתאימו לקינוח הקפה.
(תוכלו למצוא קווי מתאר לשבלונה ממש כאן )
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
מניחים את הסטנסיל על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם יש לכם משטח סיליקון זה מעולה),
ובעזרת מרית מושחים על הסטנסיל שכבה אחידה ודקה מתערובת הבצק.
ממשיכים למלא את תבניות האפייה עד לתום כמות הבצק.
מעבירים את העוגיות לאפייה במשך כ-7-10 דקות (תלוי בגודל העוגיות שיצרתם).
העוגיות מוכנות כאשר חלקן הפנימי עדיין בהיר, אך קצוות כל עוגייה מתחילים להזהיב.
מסירים במהירות כל אחת מהעוגיות מהתבנית בעודה חמה.
במידה ורוצים לייצר לכפית צורה קעורה, מעצבים את ידית הכפית על גבי כוס או מערוך קטן.
מניחים לעוגיות להצטנן ומעבירים לקופסא אטומה.







גם הפעם בפינה שלכם מציגה בפניכם גולש מוכשר,
הלא הוא בעלה של הבלוגרית המוכשרת Yuli gama מהבלוג כשיצירה פוגשת חיים
שהרים את הכפפה והכין ביצוע מרשים ביותר לעוגת השכבות הרוסית.
התוצאה פשוט יפהפיההה!

כדאי לקפוץ לבלוג ולבדוק את צילומי אופן ההכנה,
הכוללים גם הדגמה קריאטיבית של איך מכינים בן מארי מאולתר בבית כשאין סירים מתאימים,
וגם ילדון אחד מתוקקקקקק במיוחד.

אז תודה רבה על התצלומים הטעימים! את המתכון המלא אפשר למצוא כאן בבלוג




גם אתם ניסיתם מתכונים מתוך הבלוג שלי? 
אז למה שתשמרו את התמונות רק לעצמכם? :)
תהיו נחמדים ושלחו אליי כדי להשוויץ בפני כולם, ומבטיחה לפרסם אותם כאן בבלוג!



יום רביעי, 16 בנובמבר 2011

מי גר בתוך אננס מתחת לים?



שלום לכולם!
נפתח את הפוסט החדש בהודעת מערכת-
אם לא שמתם לב, הבלוג העיקש שלי משחק אותה קשה להשגה, ומסרב לשלוח עידכונים למנויים.

לצערי למרות הרבה רצון טוב, מוטיבציה ושלל ניסיונות,
יכולותיי הטכניות המוגבלות לא הצליחו לפתור את הבעיה,
וכל שנותר להתפלל לאלוהיי העוגיות ולקוות שהבעיה תיפתר מעצמה בהמשך.

מה זה אומר בעצם?
שתיאלצו להיכנס ולבקר אותי כשמתחשק לכם ולבדוק מה חדש (ומבטיחה שבקרוב יהיה הרבה חדש, יאמממ יאממ)


הנני שמחה לדווח שהבלוג חזר לשלוח עידכונים בצורה שוטפת, כיפאק היי!
אז אם מתחשק לכם לקרוא אותי באופן קבוע אתם יותר ממוזמנים להירשם!
וכמובן גם להיות חברים שלי בעמוד הפייסבוק שלי "פיית העוגיות",
שם תוכלו 
לקשקש איתי על דא ועל הא בזמנכם הפנוי.
ועכשיו - לאוכל!





"מי גר בתוך אננס מתחת לים?... בוב ספוג מכנס מרובע!"
אם הצלחתם להשלים את המשפט כנראה שאתם הורים לזאטוטים קטנים,
 או אולי פשוט אינפנטילים שמכורים לסרטים מצויירים, בדיוק כמוני וכמו בנזוגי.
בוב ספוג מכנס מרובע, אחת מדמויות האנימציה הפופולריות ביותר כיום- אם לא ה...
כבשה את המסך לפני יותר מעשור
והיום אין מי שלא מכיר את ספוג הים המרובע על התנהגותו ההזויה ופרצופיו המחרידים,
(וכמובן גם נטיותיו המיניות המוטלות בספק)
אבל
הכי חשוב - הרבה בדיחות סמויות למבוגרים שילדים לא מבינים, וטוב שכך.
לא בכדי הסדרה הפכה לקאלט אמיתי אצלנו בבית,
וכהוכחה להלן פירוט אוסף המרצ`נדייזים שניתן למצוא אצלנו , כיאה לצרכנים ממוצעים שהולכים אחרי העדר:


 

שרשרת דגלונים לחגיגות יום ההולדת המשותף שלנו




וגם נרות להדליק על העוגה




צלחות לארוחה של שבת בבוקר



בובה שמעלה חיוך על הפנים

 


ומי רוצה להעביר ביקורת על ההלבשה שלי?



הדבר היחיד שחסר בכל הרשימה הזאת הוא כמובן עוגיות
ובתור פיית עוגיות אמיתית הייתי חייבת לסמן וי גם על הסעיף הזה...
אז שינסתי מותניים, הפשלתי שרווליים וניגשתי למטבח.

אז ראשית לכל מי ששוקל לקחת על עצמו את האתגר הזה, ראו הוזהרתם!
עבודת הקישוט של העוגיות הללו פסיכוטית ומתישה בערך כמו בובספוג עצמו,
מסיבה אחת פשוטה - כמות הצבעים...
אם תבחנו היטב את הדמות השלמה, תוכלו לראות שמר בובספוג היקר מורכב מלא פחות מאשר 9 צבעים שונים,
שאת כולם צריך לערבב ולזלף בנפרד:




ירוק דהוי לקווי המתאר
צהוב לגוף
לבן לעיניים, לחולצה ולשיניים
שחור לחגורה ולריסים
תכלת לאישונים
אדום-סגלגל לחלל הפה
ורוד ללשון ולגומות
חום כהה למכנס
ואדום לעניבה
ותודו שהתעייפתם רק מלקרוא את הרשימה...

אבל אשת חיל שכמוני לא פורשת באמצע!
עירבבתי וזילפתי עוד ועוד עד כלות, והנחישות השתלמה-
העוגיות שהתקבלו יצאו חמודות להפליא, וגם מאוד טעימות!
בתור הזדהות עם המאמץ המלחמתי, תאלצו לוותר הפעם על אופן ההכנה :)


 
 
אז כך נראית העוגייה בסביבתה הטבעית - חמודה להפליא וגם טעימה!


בחיי שאין כמו החיוך שעולה על הפנים כשזה מה שאוכלים!
גם אם אתם מבוגרים :)




אז קדימה, מי מספיק אמיץ כדי להרים את הכפפה?




לכל החוששים, למרות המראה המאיים העוגיות אינן מתוקות מדי-
הבצק עדין ופריך, וזיגוג אבקת הסוכר דקיק למדי.
אני ממליצה להמיס את הסוכר במיץ לימון, ולקבל זיגוג טעים ולימוני.
טיפים יעילים לעיטור עוגיות, אתם יכולים למצוא כאן!


עוגיות בובספוג מכנסמרובע

החומרים ל-12 עוגיות גדולות:

לעוגיות:
150 גרם קמח
50 גרם סוכר
קורט מלח
100 גרם חמאה קרה, בקוביות
1 חלמון
1  כפית תמצית וניל

לזיגוגים צבעוניים:
300 גרם אבקת סוכר
מעט חלב, מים או מיץ לימון
צבעי מאכל בשלל צבע הקשת

אופן ההכנה:

לעוגיות:
מערבבים בקערת מעבד מזון עם להבה הפלדה את הקמח, הסוכר והמלח.
מוסיפים את קוביות החמאה, ומעבדים יחד רק עד לקבלת בצק פירורי.
מוסיפים פנימה את החלמון ואת תמצית הוניל, ומעבדים יחד רק עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ומעבירים לקירור למשך שעה עד שמתייצב.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה, אם הוא קשה מדי לרידוד נותנים לו לנוח מעט בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים מעט, לגיליון בצק בעובי של 3-5 מ"מ.
חותכים את הבצק למלבנים גדולים של בערך 10x7 ס"מ בעזרת חותכן פסטה עם גלגל מסולסל
לחילופין אפשר לחתוך למלבנים חלקים בעזרת סכין חדה.
מסדרים את העוגיות במרווחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן,
ואופים אותן במשך 12 דקות, עד שהן מקבלות צבע זהוב-שחום.
מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין.

לזיגוגים צבעוניים:
שופכים לקערה קטנה כמות חלקית של אבקת הסוכר, מטפטפים לתוכה בהדרגה תוך עירבוב מעט חלב,
מים או מיץ לימון עד לקבלת משחה מעט דלילה ורכה.
אם הזיגוג דליל מדי מוסיפים עוד מעט אבקת סוכר, ואם הוא סמיך מדי מטפטפים פנימה כמה טיפות של נוזלים.
מוסיפים צבע מאכל בגוון הרצוי ומערבבים עד לתערובת אחידה.
מעבירים את הזיגוג לשק זילוף עם צנטר דק או לקונוס מנייר אפייה עם חור קטן בקצה ומקשטים בהנאה.
לאחר שסיימתם, יש להניח לעוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהזיגוג יתקשה לחלוטין, ולאפסן בקופסה אטומה.

בפעם הבאה ההתמכרות החדשה: אנגרי בירדס!

 


 
והפעם בפינה שלכם,
ביצוע של וויני המוכשרת מבלוג האפייה הנפלא "משהו מתוק"-
אתם חייבים להיכנס רק כדי לנשום מלוא הריאות קצת מריח השמרים המטריף שממלא את הבלוג שלה.
וויני הכינה את עוגת הגבינה ודבש הקפואה בפרלין, אחת העוגות האהובות עליי- קלה להכנה וסופר מרשימה!
אז אם עדיין מתחשק לכם להתגעגע לקיץ העוגה מומלצת בחום, וגם אם לא כדאי לגזור ולשמור לארוחה החגיגית הבאה.
אז תודה רבה לוויני על התצלומים הטעימים, ואת המתכון המלא  עם תמונות ההכנה תוכלו למצוא כאן
  




גם אתם ניסיתם מתכונים מתוך הבלוג שלי?
אז למה שתשמרו את התמונות רק לעצמכם? :)
שלחו אליי כדי להשוויץ בפני כולם, ומבטיחה לפרסם!



Print Friendly and PDF
כל הזכויות שמורות ל"פיית העוגיות". אין להעתיק או לעשות שימוש בחומרים ללא אישור מפורש. מופעל על ידי Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...